Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2010

Φραουλοχαμός!








Για όσους δεν το κατάλαβαν οι φράουλες είναι το αγαπημένο μου μοτίβο, έρωτας με την πρώτη ματιά! Το κουτί το χρησιμοποιώ σαν πινελοθήκη και μαζί με την κρεμάστρα τα έκανα στο βασικό σεμινάριο. Το κουτί το έκανα πολύ αργότερα αφού έμαθα φωτοσκίαση με πατίνες. Εννοείται ότι ο φαουλοχαμός συνεχίζεται!

8 σχόλια:

  1. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΥ , Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΤΟ BLOG ΣΟΥ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ( ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ) !! ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Eλευθερία,με γεια!
    Ξέρεις πόσες φορές άφηνα σχόλιο στο προηγούμενο blog και δεν εμφανιζόταν-δεν ξέρω γιατί.

    Οι φραουλίτσες πολύ όμορφες!Εκείνο το πιατάκι-ήταν υπέροχο-δεν το έχεις εδώ.
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. To έχω! Έχω βάλει όλες τις δημιουργίες μου που έχω σε φωτογραφία, αλλά για να μην γίνει χαμός τα ταξινομηση με ημερομηνία δημιουργίας, οπότε τσέκαρε το Δεκέμβριο 2009. Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για ένα πράγμα είμαι σίγουρη τον τελευταίο καιρό που παρακολουθώ τις δουλειές σας στα blogs, οτι πρέπει να πάρω την μεγάλη απόφαση να θαλασσοπνιγώ και ν ανέβω ΑΘήνα για σεμινάριο στη Μάγια. Ζηλεύω απίστευτα!
    ΑΝ όχι πριν το Πάσχα (λόγω καιρού & φυσικά θάλασσας) θα το προγραμματίσω άμεσα και ελπίζω να σας γνωρίσω κι απο κοντά γιατί θαυμάζω τη δουλειά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ολες οι φραουλίτσες μαρέσουν αλλά βρε Ελευθερία μου τι θα κρεμάσεις στην κρεμάστρα που μετά δεν θα φαίνεται τίποτα!Είναι τόσο τέλεια........που θα είναι κρίμα να την κρύψεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συγχαρητήρια και απο εμένα! Η δουλειά σου είναι εκπληκτική! Έκανα και εγώ κάποιο σεμινάριο στην Μάγια αλλά δεν προλαβα να κάνω για φωτοσκιάσεις με πατίνα και το κρακελε με γεμίσματα. κάποια στιγμή θα ζητήσω τα φώτα σου για ένα κουτάκι που θέλω να δοκιμάσω.
    Καλές δημιουργίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλώς όρισες στη παρές Βάνα μου! Μόλις γύρισα από το σεμινάριο της Μάγιας για "Patchwork". Φυσικά όπως κάθε άλλη φορά περάσαμε υπέροχα! Όποτε θέλεις είμαι στην διάθεση σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή