Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

Νέο έτος, νέο σπίτι...

Από ότι φαίνεται οι περιπέτειες του "Βάλε Φαντασία!!!!" δεν έχουν τελειώσει ακόμα. Πριν περίπου τρεις και κάτι μήνες, όταν το grou.ps αποφάσισε να γίνει συνδρομητικό είπαμε να παραμείνουμε επί πληρωμή για να μην ταλαιπωρούμαστε ξανά με μετακομίσεις. Μετά όμως την απαράδεκτη συμπεριφορά των υπευθύνων της πλατφόρμας αποφασίσαμε ότι δεν πάει άλλο. Εδώ και τρεις μήνες, δεν διορθώνουν κανένα από τα προβλήματα που έχουν προκύψει και όσο και να φωνάζει ο κόσμος στα φόρουμ αυτοί τηρούν σιγή ιχθύος. Αποφασίσαμε λοιπόν αντί να κάτσουμε να περιμένουμε να φτάσουν τα πράγματα στο απροχώρητο να τη κάνουμε μια ώρα αρχύτερα και να επιστρέψουμε στη δοκιμασμένη λύση του ning. Μπορεί να μας στοιχίζει κάτι παραπάνω αλλά τουλάχιστον θα έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο.

Πάμε γι' άλλα λοιπόν όπως είπε και η φίλη μου η Σοφία, νέα χρονιά, νέα γειτονιά και πολλά πράγματα να κάνουμε και να μάθουμε!!!! Άμα σας βγάλει ο δρόμος, περάστε να πείτε μια καλησπέρα!

7 σχόλια:

  1. Χρονια πολλα! Καλη χρονια με υγεια αγαπη και ευτυχια! Μπορεις να υπολογιζεις και σε μενα για την συνδρομη δεν θα ηθελα να χαθει αυτη η ομορφη γωνια που εχει δημιουργηθει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελευθερία μου ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!Να υπολογίζεις και στην δική μου συνδρομή!Και πάλι θα σου πώ ότι η προσφορά σου είναι μεγάλη και σε ευχαριστούμε!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλη χρονια....σε ευχαριστουμε για οσα κανεις και για την χαρα που περνουμε μεσα απο την παρεα αυτη ειναι σαν ενασ μ,εγαλο σαλονι που βρισκομαστε για τον καθημερινο καφε...για την συνδρομηοπως ειχα πει και παλαιοτερα θελω να υπολογιζεισ και σε μενα και σε οτι αλλο μπορω να βοηθησω. τυρνενοπουλου βασιλικη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρόνια πολλά Ελευθερία μου!!!μη στεναχωριέσαι για αυτά....φυσικά και είμαι μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλή χρονιά μικρή.. το ξέρεις ότι μπορείς να βασίζεσαι σε πολλές από εμάς που ανήκουμε στο συγκεκριμένο site.. απλά ζήτησέ το..
    Σε φιλώ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καλή χρονιά, με πολλές πολλές δημιουργίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Eνα βραβείο για εσένα εδώ http://skeftomaiaraiparho.blogspot.com/2011/01/m.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή