Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2013

Κοσμηματοθήκη

Καλησπέρες... το κουτάκι αυτό εδώ είναι που λέμε ήρθε και έδεσε. 100 χαρτιά του είχα δοκιμάσει και τίποτα δεν του ταίριαζε οπότε το είχα αφήσει στην άκρη για πολύ καιρό. Τελικά μια μέρα εντελώς τυχαία του βρήκα το τέλειο χαρτί, ήταν ένα χαρτί που πρέπει να έχω αγοράσει πάνω από 4 χρόνια τώρα και απλά καθόταν ξεχασμένο! Μετά δεν άργησε να δέσει το γλυκό!


Η βάση είναι λεπτό χαρτί decoupage ενώ το από πάνω είναι χαρτί scrapbooking από εκείνα που είναι επενδεδυμένα με μια στρώση γυαλιστερή από πάνω με πολύ ψιλή χρυσόσκονη. Το δεύτερο αυτό χαρτί πριν του κάνω decoupage το έβρεξα και το έτριψα από πίσω για να το λεπτύνω λίγο και το έχω μελανώσει περιμετρικά με μπλε μελάνι για σφραγίδες. Τα λευκά σχέδια τα έχω περάσει από πάνω με  διάφανο glitter liner. Γύρω γύρω έχω περάσει τις ακμές με ασημί δακτυλοπατίνα.
 Οι πεταλούδες και το σχεδιάκι κάτω δεξιά είναι με φτιαγμένα με τη πάστα iron paste ενώ τα stensil είναι "αυτοσχέδια" τα έκανα από χοντρό χαρτόνι. Η πεταλούδα είναι με κόφτη μοτίβου της martha stewart ενώ το άλλο είναι από τα alterations του Tim Holtz. Στα άλλα δυο πεταλουδάκια έχω βάλει ακρυλική πάστα 3D και έχω ρίξει από πάνω (και ψήσει) embossing powder. Οι διακοσμητικές τελίτσες είναι με απλή πάστα περιγράμματος.
2 σχόλια:

  1. Μπορεί να άργησες όπως λες, αλλά το έκανες πολύ ωραίο! Μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πραγματικά πανέμορφο το αποτέλεσμα....είσαι χρυσοχέρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή