Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2014

Happy moments: Μάθημα 1o!

Ήρθε η ώρα για κάτι καινούργιο! Σας παρουσιάζω μια σειρά μαθημάτων scrapbooking που θα ξεκινήσω να κάνω από τις 28 Φεβρουαρίου στο εργαστήρι της φίλης μου της Σοφίας, "Voyage In Art"!

Ομολογώ πως έχω ενθουσιαστεί με αυτή τη νέα δραστηριότητα και είμαι σίγουρη πως θα κάνουμε πολλά και όμορφα πράγματα με τα κορίτσια που θα επιλέξουν να έρθουν στη παρέα μας!

Μιας όμως και το scrapbooking έχει και αυτό μια πολύ μεγάλη γκάμα τεχνικών με τις οποίες μπορεί να δουλέψει κανείς, αποφάσισα να χωρίσω τα μαθήματα σε 3 κατηγορίες:

Α. Τεχνικές για τη δημιουργία άλμπουμ
Διαφορετικοί τύποι δεσίματος (binding methods) και οργάνωση εσωτερικών σελίδων με διαφορετικούς και πρωτότυπους τρόπους.

Β. Στήσιμο και διακόσμηση σελίδων  
Δημιουργία σελίδων γύρω από μια μόνο φωτογραφία αλλά και δημιουργία μικρών μονάδων, όπως τσέπες, booklets και tags που μας επιτρέπουν να προσθέτουμε παραπάνω από μια φωτογραφία ανά σελίδα.

Γ. Mini projects
Δημιουργία κατασκευών που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως διακοσμητικά χώρου, ως ιδιαίτερες αποθηκευτικές μονάδες αλλά και ως μια εναλλακτική μορφή φύλαξης των φωτογραφιών μας που δεν έχουν όμως τη μορφή ενός παραδοσιακού άλμπουμ. 

Το πρώτο μάθημα λοιπόν ανήκει στη Α κατηγορία και ονομάζεται

'Π' binding  envelope mini album όπου θα φτιάξουμε ένα άλμπουμ όπως το "Happy moments" που βλέπετε στις φωτογραφίες.

Ελπίζω να σας αρέσει και να έρθετε να δημιουργήσουμε παρέα!Για περισσόρες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής δείτε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου