Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2015

Spooky books

Καλησπέρααααα!! Μπήκε το φθινόπωρο και έφτασε η ώρα να ξαναρχίσουμε τις δημιουργίες! Αύριο έχουμε την πρώτη συνάντηση βιβλιοδεσίας και επί τη ευκαιρία είπα να σας δείξω κάποια από τα βιβλία που έφτιαξα πέρυσι. Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες και τα τρία βαδίζουν σε σκοτεινά μονοπάτια...

Αυτό εδώ το έχω βαφτίσει "The old mansion" γιατί όταν το έφτιαχνα μου έφερε στο νου τη βαριά σιδερένια πύλη κάποιας εγκαταλελειμένης έπαυλης. Το σχέδιο του 'οικόσημου' είναι sizzlit die και επειδή ήταν πολύ λεπτό έκοψα πολλά και τα κόλλησα το ένα πάνω στο άλλο. Στη συνέχεια βέβαια, του άλλαξα τα φώτα με πάστες και πατίνες!
   
Αυτό εδώ είναι το "Hungry Spider" η οποία ετοιμάζεται να την 'πέσει' σε μια πεταλούδα. Τα ανάγλυφα μέρη είναι λεπτό χαρτόνι κομμένο στο χέρι, στο οποίο έχω βάλει πάστα και πατίνες ώστε να φαίνεται σαν παλιό μέταλο. (Credit to Tim Baker for the design)Αυτό εδώ δεν είναι βιβλίο είναι ένα φάκελος που είπα να του δώσω λίγο στυλ. Όπως και στα προηγούμενα, έχω χρησιμοποιήσει αρκετές πάστες και πατίνες!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου