Κυριακή, 30 Οκτωβρίου 2016

Διακοσμητικά Κονσερβοκούτια

Καλημέρα! Το φθινόπωρο είναι πια εδώ για τα καλά οπότε έχω μπει και εγώ πλέον σε 'full creative mode'! Επειδή λοιπόν λατρεύω τα altered items, όταν η Βάλια ανακοίνωσε ότι θα κάνει κονσερβοκούτια, δεν μπόρεσα να αντισταθώ! Σήμερα λοιπόν έχω να σας τι φτιάξαμε σε εκείνο το workshop και τα δυο ακόμα κονσερβοκούτια που έκανα στη συνέχεια ώστε να τα στολίσω όλα μαζί στο σπίτι. Ιδού λοιπόν! 


Στο μάθημα με την Βάλια κάναμε αυτό εδώ το κουκλί, όπου παίξαμε με πολλά υλικά της Finnabair (για όσες δεν την ξέρετε σας προτείνω να την ψάξετε, είναι φοβερή!). Έπεσε πολύ Mica powder με τις οποίες φτιάξαμε χρώμα αλλά και mists. Το να δουλέψεις με μικρά και μεγάλα μπαλάκια για την υφή, αποδείχτηκε άσκηση υπομονής για μένα μιας και δεν θέλανε με τίποτα να κάτσουν εκεί που έπρεπε αλλά τελικά όλα έγιναν. Ευτυχώς, τα pearls που βάλαμε στο τέλος ήταν πιο 'υπάκουα'! Τέλος, φτιάξαμε αυτήν την πολύ όμορφη πεταλούδα με το λαμπάκι η οποία αποφάσισα ότι θέλω να είναι και το κοινό στοιχείο ανάμεσα στα 3 κονσερβοκούτια.


Από τα αγαπημένα μου στοιχεία της σύνθεσης ήταν το μίνι φιλμ. Aν και δύσκολο να το συμμορφώσεις, είναι πανέμορφο.

Για το δεύτερο και το τρίτο κονσερβοκούτι ακολούθησα τις ίδιες τεχνικές αλλά άλλαξα τα χρώματα. 


Ως λάτρης του steampunk δεν μπορούσα να μην παίξω πάλι με γρανάζια και διάφορα άλλα τέτοια στοιχεία! 
Τελικά αυτά τα μικρά μπαλάκια όπου και να τα βάλεις κάνουν τρελλή διαφορά και είναι εδώ και καιρό από τα αγαπημένα μου υλικά. 
 

 Ελπίζω να σας αρέσουν!

1 σχόλιο:

  1. Ειναι πανέμορφα ολα! Χαίρομαι που το μάθημα σε ενέπνευσε! Άντε και στα επόμενα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή