Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

Βάλε Φαντασία!!!!


Visit Βάλε φαντασία!!!!


Μια νέα προσπάθεια ξεκίνησε σήμερα από τέσσερα κορίτσια (μέσα σε αυτά και εγώ)! Είναι η προσπάθεια δημιουργίας μιας ιστοσελίδας που αφορά αποκλειστικά το decoupage χωρίς να μπλέκονται  άλλα χόμπι που δεν συνδέονται με αυτό. Σκοπός μας είναι να φτιάξουμε ένα χώρο που να επικρατεί καθαρά παρεϊστικο κλίμα και να υπάρχουν άφθονες πληροφορίες σχετικά με τεχνικές. Θέλαμε ένα χώρο που να έχει ένα ζωντανό και δυνατό φόρουμ, πολλά άρθρα αλλά και να ενημερώνει για εκδηλώσεις, να οργανώνει συναντήσεις μικρές εκθέσεις και ότι άλλο προκύψει στην πορεία. Γι' αυτό άλλωστε είμαστε και τέσσερις! Για να υπάρχει πολυφωνία και για να γίνει ποιοτική και πολύ δουλειά σε πολλούς τομείς. Δεν θέλουμε να είμαστε απλά άλλο ένα site προβολής εικόνων και ανταλλαγής φιλοφρονήσεων. Είναι βέβαια περιττό να προσθέσω ότι είμαστε ανοιχτές σε νέες προτάσεις, ιδέες και πρόθυμες να λύσουμε οποιδήποτε απόρια σας σχετικά με το decoupage αρκεί να ρωτήσετε!

Βάλε Φαντασία!!!! Αυτό είναι το σύνθημά μας! Όλα τα άλλα θα τα βρούμε στην πορεία. Σας προσκαλώ λοιπόν στην καινούργια μας γωνιά και σας υπόσχομαι ότι δεν θα μείνετε παραπονεμένες!

http://decoupage.ning.com/


Και για να μην ξεχνιόμαστε επειδή όλες λίγο πολύ όλο και με κάτι άλλο καταπιανόμαστε, έχουμε και αδελφάκι! Ένα αδελφό site(δημιούργημα μιας εκ των τεσσάρων) για ανάρτηση εικόνων και γενικά οτιδήποτε αφορά την χειροτεχνία:

 http://handmadewithlove.ning.com/

1 σχόλιο: